Porte til private

Mere komfort og sikkerhed til dit hjem. Tjek om porten står åben fra din sofa med en ny type håndsender til et stort udvalg af indkørselsporte: Vippe-, ledhejse- eller rulle porte fra vores eksklusive garagelinje. Portene leveres i mange varianter, farver og materialer samt med forskellige overfladebehandlinger. Kombinationsmulighederne er mange. Vi opererer også med gør-det-selv tilbud. Ring og få et gratis tilbud tilpasset dine behov til den private bolig, det være sig de sikre og stabile ledhejseporte med isolering, pladsbesparende rulleporte eller den mere prisbillige løsningsmodel - vippeporte uden isolering. Se også vores store udvalg i hoveddøre med sikkerhed i højsædet, baldakiner og andet tilbehør til privat boligen. Bemærk: Vores produkter er tyverisikrede.

Hörmann

Er et tysk famileforetagende med 6000 ansatte på verdensbasis, der i mere end fire årtier har udbygget mulighederne indenfor porte til industri, erhverv og private. Kvaliteten er ultimativt i top, firmaet er IFT certificeret, hvilket garanterer, at kvalitetsstyringssystemet er sikret fra udviklingsfasen over produktion og frem til forsendelse.

Kontakt os

PS Porte

Porte til alle formål

PS Porte er din leverandør til det hele, det kompromisløse valg til porte af høj kvalitet både til erhverv , industri og privat med fokus på kvalitet, komfort og bedre sikkerhed i hverdagen.

Vi er et familieforetagende med tre medarbejdere med mere end ti års erfaring indenfor montering og servicering af diverse løsningsmodeller til porte og døre samt diverse tilbehør. Vi er nu én af kun syv Hörmann, A-stemplede montagefirmaer i Danmark med specialistens 'know how'.

Vi står klar med kompetent rådgivning indenfor området porte og montering. PS Porte indestår for 10 års efterbestillings garanti. Geografisk servicerer og monterer vi i vest-, syd- og sønderjylland.