Porte til erhverv

Systemløsninger betaler sig, sparer tid og penge – porte, motorer og styringer i ét system. Udover diverse gængse portsystemer i erhvervssektionen; Gitter- ledhejse- og lynporte, tilbyder vi også rampe- og slusesystemer, gangdøre og komplette løsninger til facadebygninger udført både manuelt, automatisk eller halvautomatisk. De arkitektoniske muligheder er mange, og Hörmanns' produkter kan tilpasses alle typer byggerier og isoleringsbehov. Udførslen er tilpasset individuelle ønsker, altid med teknikken i højsædet. Sikkerhedsfunktioner i henhold til europæiske standarder. Bemærk: Farvede porte er i stigende grad populært og en oplagt mulighed til i større omfang at profilere firmaets image, se vores 14 farvede palet.

Hörmann

Er et tysk famileforetagende med 6000 ansatte på verdensbasis, der i mere end fire årtier har udbygget mulighederne indenfor porte til industri, erhverv og private. Kvaliteten er ultimativt i top, firmaet er IFT certificeret, hvilket garanterer, at kvalitetsstyringssystemet er sikret fra udviklingsfasen over produktion og frem til forsendelse.

Kontakt os

PS Porte

Porte til alle formål

PS Porte er din leverandør til det hele, det kompromisløse valg til porte af høj kvalitet både til erhverv , industri og privat med fokus på kvalitet, komfort og bedre sikkerhed i hverdagen.

Vi er et familieforetagende med tre medarbejdere med mere end ti års erfaring indenfor montering og servicering af diverse løsningsmodeller til porte og døre samt diverse tilbehør. Vi er nu én af kun syv Hörmann, A-stemplede montagefirmaer i Danmark med specialistens 'know how'.

Vi står klar med kompetent rådgivning indenfor området porte og montering. PS Porte indestår for 10 års efterbestillings garanti. Geografisk servicerer og monterer vi i vest-, syd- og sønderjylland.